marți, 24 noiembrie 2009

In schimb de experienta la R.E.C.L. Bania

              In data de 11.11.2009, dis de dimineata am pornit la drum impreuna cu d-na coordonator local  Teodora Borghoff spre colegii mei din Valea Almajului. Cu toate ca timpul a fost destul de neprietenos, am ajuns cu bine la Bania.
              In primul rand am fost sa vizitez Centrul PAPI care se afla in incinta Caminului Cultural al comunei, apoi primaria si nu in ultimul rand scoala care este foarte aproape de Punctul de Acces Public la Informatii, ceea ce usureaza accesul elevilor la folosirea calculatorului si internetului.
              La Centrul PAPI am discutat cu colegul meu administrator de retea Marius Susara despre modul in care este utilizat la Bania Punctul de Acces Public la Informatie.

              La scoala am ramas foarte placut surprinsa de dl. director Adrian Popistas, care are planuri ambitioase sa acceseze fonduri europene pentru pune in practica parteneriate scolare intre scoala din Bania si o scoala din Franta. Dl. Director  are deschidere spre tot ceea ce e nou si util pentru elevii din scoala de la Bania dar si pentru elevii scolilor din imprejurimi fiind foarte interesat de parteneriate cu alte scoli din afara tarii dar si din tara. Am discutat cu dl. director despre un posibil parteneriat intre scoala din Bania si scolile de la Oravita, in sensul ca, elevii ar putea participa la tot felul de activitati scolare, culturale, etc.
              Dupa o zi incarcata am pornit din nou la drum pe acelasi timp neprietenos pe care am plecat dimineata de acasa dar cu satisfactia de a fi intalnit oameni calzi si dedicati muncii lor.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu