marți, 24 noiembrie 2009

Copii de la Gradinita PN 4 in vizita la primarie

       Copii din doua grupe de la Gradinita PN 4 au fost in vizita la Primaria Oravita.
       Copii impreuna cu d-nele educatoare Cristina Iovita si Simona Herac au fost sa viziteze biroul d-lui primar Ion Goga. Copii au fost foarte incantati ca dl. primar le-a acordat si lor din timpul sau pretios cateva minute. Copii s-au asezat la masa ovala din biroul dansului, simtindu-se oamneni mari si importanti pentru cateva momente, pentru ca ei stiu ca acolo la acea masa discuta oamenii mari, importanti si in acelasi timp se i-au dezicii importante pentru locuitorii orasului.
       Copii au mai vizitat si salile de sedinta ale primariei si Centrul Punct de Acces Public la Informatii(P.A.P.I.).
       In Centrul Punct de Acces Public la Informatii copii au fost intampinati de managerul Retelei Electronice a Comunitatii Locale (R.E.C.L.) Iulia Caiman.
       In Centrul Punct de Acces Public la Informatii copiilor l-i s-a explicat ca ei pot venii impreuna cu parintii sau d-nele educatoare sa caute povesti pe internet sau poezioare pentru varsta lor, micutii au fost foarte incantati si l-i se citea pe fata multumirea ca au fost primiti si tratati cu caldura de catre personalul de aici.
       Tot atunci vazand multumirea de pe fetele celor mici mi-a venit pe loc ideea unei colaborari cu d-nele educatoare Cristina Iovita si Simona Herac , in sensul de a le acorda tot sprijinul meu in creerea unui blog unde sa poata posta activitatea celor mici.
        Acest blog ar permite atat parintilor cat si bunicilor sa vada ceea ce ”muncesc” micutii lor in orele petrecute la gradinita cu d-nele educatoare.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu