luni, 15 martie 2010

Hai pe net … la Oravița

Săptămaâna Get Online Day a debutat la Oravița prin începerea acestei campanii cu ajutorul elevilor-voluntari de la Liceul „General Drăgălina” din oraș. Pentru început am avut o întrunire cu ei în care am stabilit împreună cum ne împărțim sarcinile.
Ziua următoare a început campania de promovare a evenimentului ce urma să se desfășoare în 4 martie prin lipirea de afise în localitate.
În ziua de 4 martie, la PAPI Oravița au participat la evenimentul Hai pe net! un numar de 25 de persoane din care 8 nu au mai fost pe internet niciodată.
Elevii s-au ocupat de persoanele în cauza și i-au direcționat pe internet în functie de ceea ce îi interesau: crearea adreselor pe Yahoo pentru a putea apoi crea cont pe site-ul www.drpciv.ro, site folosit pentru evaluarea cunoștiințelor în vederea obținerii permisului auto, jocuri pentru relaxare, produse bio, planificari scolare, legi, etc.
O persoană a dorit să afle cât mai multe despre sfaturile medicale date de nutritioniști și doctori pe siteurile românești. De asemenea, am avut tineri care nu au un computer personal, și care au dorit să își facă un cv pentru a se putea angaja. I-am ajutat să-și scrie toate informațiile corecte și să caute diferite oferte de muncă.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu