marți, 9 februarie 2010

Prima carte tehnoredactată în Punctul de Acces Public la Informatie din Oraviţa

Prima carte tehnoredactată în Punctul de Acces Public la Informaţie din Oraviţa se intitulează „Tărâmul viselor” aparținând poetului Geo Baciu.

Poetul Geo Baciu, s-a născut la Sânandrei, în județul Timiș, în data de 23 august 1944, a debutat cu volumul „Adorm în iarna epidermei moi”, apărut în 2008 la Clubul Mitteleuropa.
În cartea „Tărâmul viselor” Geo Baciu rămâne același visător optimist, mai puţin atent la estetica propriilor strategii cât este de prudent cu comoditatea inspirației. Și asta e foarte bine, sună a program discret, oricum un gest curajos între temele (și problemele) confraților de cenaclu. Poetul acesta nu are vârstă, dar e plin de efuziuni juvenile, nu are idealuri mimat dandyste, dar este un dandy orăvițean atunci când vrea (și reușește) să enerveze pe firoscoșii mimetici autori de poezele pentru deliciul chelnerițelor urbei.
Desigur, el nu se desfată, încă în grădina deliciilor, Omar Khayamm îi poate fi, însă strașnic conviv.
Nu de mult poetul Geo Baciu și-a lansat o noua carte intitulată „Operațiunea Colonel Arsenie”, iar acum cu ajutorul Punctului de Acces Public la Informaţie a tehnoredactat un alt volum de poezii din colecția „Accente”.
Volumul „ Tărâmul viselor” aşteaptă cu nerăbdare să ia calea tiparului pentru ca publicul să poată citi minunatele poezii ale neobositului și mereu tânărului poet Geo Baciu.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu