joi, 4 februarie 2010

Lansarea cărții „ Operațiunea Colonel Arsenie”

Geo Baciu, s-a născut la Sânandrei, în județul Timiș, în data de 23 august 1944, a debutat cu volumul „Adorm în iarna epidermei moi”, apărut în 2008 la Clubul Mitteleuropa.
Cartea „ Operațiunea Colonel Arsenie”, a fost lansată la Oraviţa în data de 01.02.2009, sub coordonarea D-lui. Prof. Dr. Ionel Bota , în feerica clădire a Tetrului Vechi „Mihai Eminescu”.
„ Operațiunea Colonel Arsenie” este o nuvelă polițistă, cu un subiect interesant, inspirat din realitățile lumii contemporane.
Un scris alert, episoade care se încadrează genului, personaje pe care autorul ni le înfățișează în ipostaza unor justițiari din zilele noastre.
La aceste eveniment au participat colegi de breaslă ai autorului, printre aceștia putem aminti:
Dl. Prof. Dr. Ionel Bota - directorul Tetrului Vechi „Mihai Eminescu” Oravița, Dl. Mihai Moldovan - directorul Casei de Cultură „Mihai Eminescu” Oravița, D-na Prof. Florica Stancovici, Dl. Lorin Cimponeriu – poet, Dl. Nicolae Irimie – poet, Dl. Ionel Pelea - poet, D-na Dorina Borbeș – poetă.
Dl. Prof. Dr. Ionel Bota a ținut o scurtă prelegere despre autor și cartea sa, iar în final autorul a anunțat că vor mai urma și alte lucrări în proză, piese de teatru dar și volume de poezii.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu