marți, 25 mai 2010

Mici „ecologisti” ai Liceului „General Dragalina”

Mici „ecologisti” ai Liceului „General Dragalina” participa la concursul national „Scoli pentru un viitoe verde” organizat de:
WWF (World Wide Fund for Nature), una dintre cele mai importante și reputate organizații ecologiste din lume
EDITURA Cd PRESS, prima alegere în domeniul produselor educaționale românești de calitate pentru copii și tineri și editorul publicațiilor Terra Magazin – de 15 ani cea mai citită revistă românească lunară de popularizare a științelor –, doxi – Lumea mare a celor mici –, și Pipo – Cartea generației Pre.
Programul Educațional și Concursul Național „Scoli pentru un viitoe verde” se desfășoară în unități de învățământ din România în parteneriat cu Ministerul Educației, Cercetării și Inovării și cu sprijinul Ministerului Mediului. Alte instituții care sprijină proiectul: Agenția Națională de Protecție a Mediului, Institutul de Geografie al Academiei Române, Societatea de Geografi e din România, ANM (Autoritatea Națională de Meteorologie), INHGA (Institutul Național de Hidrologie și Gospodărire a Apelor), SOR (Societatea Ornitologică Română).
Esarfele verzi pe care mici „ecologisti” ai Liceului „General Dragalina” le poarta cu mandrie au fost obtinute cu ajutorul managerul RECL Oravita si cu cu bunavointa d-nei coordonator zonal Borghoff Teodora.
Culoare verde reprezinta „viata” pentru noi toti.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu