joi, 17 decembrie 2009

MANAGERUL ”RETELEI ELECTRONICE A COMUNITATII LOCALE” A FOST NVITAT LA SERBAREA DE CRACIUN A GRUPEI ”ALBINUTELOR” DE LA GRADINITA P.N. 4 ORAVITA

Dupa cum bine stim cu toti suntem in luna decembrie, luna cadourilor, si copii de la grupa „Albinutelor” impreuna cu d-na educatoare Cristina Iovita s-au gandit ca ar fi momentul sa-i multumesca Managerului Retelei Electronice al Comunitatii Locale (R.E.C.L.) pentru ca le-a creat un blog al gradinitei, si cum puteau sa o faca mai bine decat invitandu-l la serbarea lor de Craciun.
Copii s-au pregatit mult pentru aceasta serbare asa ca au avut un program „bogat” au cantat colinzi in limba romana dar si in limba engleza si fiecare a spus cate o poezie ca „Mos Craciun” sa-i auda din departare si sa vina si la ei cu sacul plin de cadouri.
Dupa ce au terminat de cantat si de spus poezii , „Mos Craciun” nu s-a lasat prea mult asteptat si a venit cu sacul plin de cadouri pentru toti copii.
Copii au fost foarte incantati de venirea Mosului si au mers pe rand la el pentru a-si lua cadoul.
La sfarsit inainte de a le ura sarbatori fericite si toate cele bune d-na educatoare le-a spus parintilor prezenti ca au avut printre ei Managerul Retelei Electronice al Comunitatii Locale pe care l-au cunoscut cu ocazia vizitei la primarie si ca atunci si-au propus sa colaboreze, ceea ce au si reusit.
Cu aceasta ocazie Managerul R.E.C.L. a explicat parintilor ca , Gradinita P.N. 4 are un blog si cum il pot accesa, au fost foarte incantati si in acelasi timp au fost invitati sa treaca pragul Centrului Punct de Acces Public la Informatie (P.A.P.I.) pentru a fii ajutati sa acceseze acest blog.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu